Vanhemmille

Katso lasta, hän syntyi tähän maailmaan täynnä mahdollisuuksia. Sinä olet hänen keskipiste, koska hänellä ei ole muita. Onhan sukulaisia, mutta yksi isä ja yksi äiti. Voitko ajatella, että hän tuo tullessaan uudenlaisen maailman? Paremman elämän ja viisautta, joka yllättää kerta toisensa jälkeen, kunhan hän saa puhmisen kyvyn. Vaikkei hän heti kykene sanoittamaan kokemuksiaan, hän ymmärtää kaiken kuulemansa jopa tunteesi hän rekisteröi.

Miten suojelet lastasi? Maailma ei ole nykyään turvallinen paikka, koska niin moni ihminen on hukannut inhimillisyytensä. Miten suojelet itseäsi, että kykenet valitsemaan oikeanlaiset tavat saattaa lastasi kasvuun. Miten voit tukea häntä niin, että hänestä kasvaa elämää arvostava ihminen? 

Sinun harteillesi on asetettu suurin haaste mutta myöskin uskomattomin ihme. Kaiken tämän meneillään olevan muutoksen myllerryksessä, sinun on kyettävä puolustamaan elämää. Sitä elämää, joka odottaa kasvavaa lastasi ja myöskin sinua. Kuinka suurien haasteiden keskeltä sinun onkaan raivattava polkusi ja kannettava lastasi turvassa kohti parempaa aikaa. 

Mistä löydät viisauden? Mistä totuuden?  Ketä kuuntelet? Kenen annat vaikuttaa päätöksiisi? He eivät ota vastuuta seurauksista. Tarjolla on kaikkea maan ja taivaan väliltä ja kaikki ei suinkaan ole sitä, mitä sen sanotaan olevan. 

Niin kauan, kun et ole varma, älä tee  mitään. Olkoonkin, että kaikki muut juoksentelevat sinne ja tänne. Olkoonkin, että yhteiskunnan päättäjät väittävät päätöksiensä olevan totuuteen perustuvia ja kaikille hyväksi. Jos pienikin vire sydämestäsi ääntää epäilystä, malta ja ota selvää asioista. Tutki, kysy, ole aktiivinen, pyydä perusteluja, niin kauan että sisimpäsi ääni vakuutta oikeellisuutta. Olet saattamassa kasvuun omaa lastasi ja sinun on varmistettava, että hän saa kasvaa turvallisesti. Vain sinä voit suojella häntä ja juuri se on sinun pyhä tehtäväsi.

 

 

Älä murru

Murtuminen pahuuden edessä karkoittaa valon lähettiläät. Alkaessasi epäilemään totuuden olevan juonittelua, olet jo astunut harhaan. Totuus on sinussa oleva ydin, liittymä itsesi Jumalallisen osan kanssa. Pää ja mieli voi harhaantua painostuksen edessä, koska on niin vaikeaa kuulla hiljaisuudesta nousevaa hentoa ääntä. Helpompaa on mennä virtaan joutuneiden mukaan, jotka kovalla äänellä esittävät omaa osuuttaan toden puolesta puhujina. Muistathan, että tosi ei kaipaa puolestapuhujia, koska se on ja pysyy aina samana. Ihminen vain tulkitsee, kun epätoivonsa keskellä toivoo helpompaa ratkaisua, helpompaa elämää itsensä kohtaamiseen.

Markkinamiehet ja naiset eivät tiedä palvelusuhteidensa perustajaa, koska se on kätketty pimeään. Pimeästä on helppo johtaa, koska omat kasvot eivät kestä toden valoa. Niin kauan kun pimeyden sanansaattajat mellastavat maailma huutaa huraa. Maailmallinen ihminen on kääntänyt selkänsä Jumalalle ja kuvitelmissaan mitätöi hänen voimaansa. Itsen tajuaminen on tietoisuuden tila ja maailman tietoisuudella ei ole mitään yhtymäkohtaa Jumalalliseen. Illuusio maakareiden rakennelmat murtuvat lopulta ja moni sielunsa myynyt murtuu mukana. Kukaan ei pääse pakoon totuutta ja siitä ei ole poikkeusta yhdenkään ihmiseksi syntyneen kanssa. 

Mitä seuraavaksi? 

Murtuvat rakenteet puistelevat jokaista. Uskomuksien ja luulojen varaan rakennettu maailma tuhoutuu. Tuhoudutko sinä? Mitä tiedät m? Miten suhtaudut henkimaailmaan ja Jumalallisiin lakeihin? Millä tietoisuuden tasolla olet? Tiedätkö jos maallinen vaelluksesi päättyy tällä erää, siirryt siihen tietoisuuteen johon uskoit täällä ollessasi. Tietoisuutesi on sinun olemuksesi henkinen ydin, keho on kulkupelisi. Et sinä hautaan joudu vaan havahdut uuteen muotoon, mutta säilytät itsesi. Totuutena pitämäsi asiat tulevat arvioitavaksi ja samoin tekosi, ajatuksesi ja aikeesi. Mitä hyvää ja mitä pahaa? Vaaka kupin arvion teet sinä suhteessa todelliseen toteen, Jumalalliseen oikeudenmukaisuuteen verrattuna.

Kuinka pitkä matka kotiin? Koti on henkinen tila jossa Jeesuksen rakkaus on todellisuutta joka hetki. 

Sen sinä itse tulet kokemaan ja kohtaamaan. 

Sovi siis riitasi, torasi. Tyynnytä vihasi ja astu valoon. Tee parannus ja pysy siinä.Yhtään älä jätä lymyämään mielesi pohjalla vaan kanna kaikki valoon. Aloita toden kanssa eläminen tänään.