Värähtelet

Harmonia

Tasapainoinen tila itsesi ja ympäröivän maailman sekä maailmankaikkeuden suhteen ja kesken. Mieti mitä se tarkoittaa? Olet täysin tietoinen elämän syvimmistä merkityksistä ja oman itsesi osuudesta elämään jota elät.

Tunne värien henkiset ja fyysiset merkitykset, tiedät millä vaikuttaa hyvinvointiin ja luovuuteen. Olethan luova olento ja elämäsi on oma luomuksesi. Katso elämääsi ja löydä harmonia. Jos sitä ei ole havaittavissa, merkitsee se epätasapainoista olotilaa ja elämää. Pyrkimys tasapainoon on merkki tietoisuuden heräämisestä. Tahdon valjastamisesta ja tavoitteiden nimeämisestä. 

Mitkä ovat lempivärisi nyt? Mitä väriä inhoat? Mikä ei tunnu miltään? Värit vaikuttavat tunteisiin ja tunteet saavat aikaan monenlaista. Inhovärit viittaavat selvittämättä jääneisiin asioihin, hankaluuksiin, pelkoihin jopa tarumoihin asti. Solmut saattavat olla todella syvällä, jopa edellisissä elämissä asti.

Mikä väri saa sinut syttymään energisesti? Lempivärit nostavat ja kohottavat energiaa ja voimaa. Ne antavat signaalia tarpeisiin ja toiveisiin. Todellisia avaimia itsetuntemiseen.

Mikä ei tunnu miltään, niissä ei vain ole voimaa. Ne täydentävät käyttövärejä juuri neutraaliutensa vuoksi. Olet huoleton niinden suhteen, ei tunne kuohuja.

Värit vaatetuksessa ovat merkityksellisiä. Ihmiset reakoivat niihin tiedostamattaan koska värien kieli on universaalia. Kulttuuri-ja uskonnot rakentuvat paljolti värien merkityksien mukaan. Yhteisö voi antaa eirtismerkityksiä väreille ja siinä havaitaan ihmisen mielen/asenteen/ajatuksen voima. 

Valitse värit tietoisesti, itseäsi kuunnellen. Opettele värien kautta oma energiasysteemisi. Huomaat kuinka alat voida paremmin. Sattumanvaraisuuden kaikotessa sinusta tulee todellakin elämän mestari, joka tietää, tuntee ja ymmärtää elämän suunnattomuuden.

Kauneus ja kauheus on katsojan silmissä ja elämässä. Silmät ovat sielusi peili, joten kysymys on tietoisesta itsestä. Se lisääntyy mihin kiinnität huomion. Se jää taka-alalle, jota et pidä tärkeänä. Uskomuksesi viitoittavat elämääsi ja usko siirtää vuoria. Kaikkista kovimmat taistelut käyt itsesi kanssa.  Maallinen minä ei piittaa hengen maailmoista,koska materia on sen energialaatu. Kuitenkin henkinen värähtely murtautuu materian läpi. Siihen liitty ihmisen kasvaminen inhimillisemmäksi olennoksi, joka tajuaa vihdoin vastuunsa.

Katso värejä, tutki tuntemuksia, muistele värihistoriaasi ja niihin liittyviä kokemuksia. Katso kotiasi, vaatetustasi, luontoa, kaikissa niissä on värit. 

Hengitä värejä, keskity ja kuuntele miltä tuntuu. Syö värillistä ruokaa ( ei värjättyä). Kiinnitä huomio ja havainnoi.

Maalaa väreillä, tee taidetta. Mene sisäiseen olotilaan ja muuta ne väreiksi. Pura tuntemukset värien kautta ja vapauta itsesi vankilasta. Erheestä, jonka vallassa olet saattanut vaeltaa jo useiden elämien ajan, etsien itseäsi.

Mitä kirkkaampi sävy, sen voimakkaampi värähtely. Mitä miedompi sävy, sen mitättömämpi vaikutus. 

Jatkuu...