Seuraavaksi

Mitä oli tätä ennen? 

Muistat lapsuutesi, vanhempasi ja perheesi. Sukusi juuret ovat sinussa tapoina, asenteina, traumoina. Kannat mukanasi menneiden polvien pelkoja mutta myöskin hyveitä. Olet sukusi ja heimosi jatke, kauttasi virtaa vanhaa mutta luot aina jotakin uutta, erilaista ja ihan iki omaa. 

Sukulaiset ja perheenjäsenet  ovat sielun sisaria. Heidän kanssaan olet elänyt monta elämää, vaikka et niitä muista tai et usko jälleensyntymään Ihmissuhteissa ilmenee kasvamisen ja edistymisen vaateet. Karmanläksyt todentuvat niissä. 

Tarkastelemalla ihmissuhteiden tilaa voit päätellä kasvamisen tarvetta. Mikäli olet kyennyt rakentamaan rauhan sille suunnalle, merkitys on suuri tulevaa elämää varten. Vanhaa vääntöä ei enää tarvita vaan uudistuminen ja edistyminen vie korkeammille tasoille. Vihan, kaunan ja kateuden keskeltä ei päästä ylevyyteen. Samat sopat odottavat seuraavassakin elämässä, jos sopu jää saamatta.

Tämä elämä on mahdollisuus joka kannattaa käyttää. Ei enää riitaa rajapyykeistä eikä tienpaikoista. Ei pahaa puhetta eikä riitelyä turhasta.  Kysymys on asioiden saattamisesta tasapainoon ja samalla sielu saa tarvitsemaansa kokemusta hyvyydestä.

Tärkein on tämä elämä

Kaikki tarvittava on olemassa, jotta voit selventää elämääsi, merkitystäsi ja päämäärääsi. Tarvittava tieto voi olla kuin sotkuinen narukerä tai lankavyyhti, jossa ei näytä olevan päätä eikä häntää. Koko elämä voi huveta sotkujen selvittelyyn ja siltikään valmista ei synny. Sallia itselle pysähtyminen vapaaehtoisesti ja hyvillä mielin. Vasta sen jälkeen on olemassa mahdollisuus alkaa ymmärtämään, mistä on oikeastaan kysymys.

Uuden perspektiivin saamiseen tarvitaan havahdutavaa kokemusta. Rutinoitunut elämä hukuttaa alleen luovan mielen inspiraatiot. Tuttu ja turvallinen turruttaa ja valitettavasti myös uuvuttaa. Tuore suhtautuminen tuo lisäävirtaa ja ymmärrystä. Mahdottomalta tuntuneet vaihtoehdot muuttuvat hyvin mahdollisiksi.