Hyvänelämän perusta

Löydä itsesi, tunne olemuksesi syvyydessä oleva pyhyys. Olemme kaikki rikkinäisiä ja peloissamme, syystä ettemme ole osanneet etsiä oikeasta suunnasta. Hajoitimme kun meidän olisi pitänyt koota. Rikoimme kun meidän olisi pitänyt korjata. Vihasimme kun meidän olisi pitänyt sovitella ja rakentaa sopua. Luovutimme kun olisimme voineet vahvistua.

Vasta sitten voimme saada rauhan maalliseen elämäämme, kun olemme tehneet sovun itsemme ja Luojamme kanssa. Tarvitsemme siihen kipeästi toisiamme, samalla matkalla olevia lähimmäisiä. Yhdistäessämme pyrkimyksemme löydämme vihdoin kaivatun tien kotiin.

Havahtuminen

Mietiskele rauhaa. Etsi se tila itsestäsi, jos et löydä sitä, rakenna se sydämeesi, kuin huoneen, jonka sisustat rauhasi tilaksi. Luo se ja tiedä, että se on todellista, koska tunnet sen energiset värähtelyt asettuessasi rukoilemaan tai meditoimaan.

Havahtuminen on luomisen tilaan siirtymistä. Luot aina henkisestä itsestäsi päin ja siksi on havahduttava omien ajatuksien sisältöön. Rauha siirtyy sinusta ulkoiseen maailmaan, ihmisiin, luontoon, välimatkalla ei ole merkitystä. Aika ja matka ovat fyysisen maailman mittareita, henkisessä äärettämyydessä kaikki tapahtuu nyt. 

 

 

Ihmisenä ihmiselle

Rauhan puolesta tilaisuuksia järjestetään yhdessä. Ollessasi kiinostunut, ota yhteyttä minuun. Kaikki on yksinkertaista, koska kyse ei ole politiikasta ei uskonnoista eikä kansanliikkeistä. Ei rahan keräämisestä tai tuotteiden myymisestä. Kysymys on elämästä!