Voima syntyy yhdessä kokemisesta

Rauhan Puolesta

Rukoileminen ja meditaatio

Ajatus ja keskittyminen ovat  henkisiä työkaluja rauhan rakentumiseksi. Voimaenergia kasvaa, mitä useampi liittyy tähän Rauhan Puolesta toimimiseen.

Saatesanat  (luettavaksi ääneen, joku paikalla olijoista lukee ääneen)

Olemme tässä saman asian äärellä. Tahdomme saattaa ajatuksemme, toiveemme, rukouksemme Rauhan Puolesta toimintaan.

RAUHA on tila, jossa voimme levätä tai toimia ilman häiriötä, kiusaajia ja negatiivisia väliintuloja.

RAUHA on sydämeemme ja rakkauteemme liittävä tunne, joka voimaannuttaa meitä hyväntekeväisyyteen, henkiseen kasvuun, kurillisuuteen ja kaikkialliseen sopuun itsemme ja toisten suhteen.

RAUHA on mahdollista,kun löydämme tiemme toistemme luo. Kysymys on TAHTOMISESTA!

...............................................................................................................

Pyydä Taivaan Isän siunaus tälle hetkelle ja pyydä oppaidesi, enkelien liittymistä tähän.

Keskity ja hengitä rauha kehoosi ja anna sen täyttää sinut. Tunne Rauha. Anna sen voimistua ja tunne, kuinka se vahvistuu sinussa,kasvaa ja laajenee. Laajenna Rauhan tunne kotiisi, pihallesi,naapurustoon. Anna sen laajeta paikkakunnallesi, maakuntiin, yli koko maan. Laajenna se niin, että koko maapallo on tässä rauhan meditaatiossa mukana, aina universumiin asti.

Sulje perheesi, sukusi, naapurisi, koko kansa ja kansakunnat kullan hohtoiseen Rauhan tilaan, kaikki olennot missä tahansa. Luodessasi kirkkaan tai puhtaan valkoisen energian, liityt kaikkiallisuuteen, osaksi sitä mikä on Minä Olen!

Usko tähän kokemukseen, usko on työkalu rauhan rakentumiseen. Viivy tässä Rauhan tilassa niin pitkään kuin mahdollista. Anna sen jäädä mieleesi, sydämeesi ja kehoosi.

Rukoilkaamme: Taivaallinen Isämme, katso puoleemme. Tahdomme voimistua uskomaan mahdollisuuteemme rakentaa Rauhasi maan päälle. Tee meistä rauhasi välikappale taivaan ja maan saattamiseksi vahvaan valoon, kirkkauteen ja sopusointuun. Pidä meistä huolta, että kykenemme pysymään rauhassasi. Amen.